Diensten

Wij voorzien – buiten het ontwerpen, de verhuur en verkoop van klim- en speeltoestellen – ook nog verschillende andere diensten zoals totaalinrichting, onderhoud en herstellingen.

Plaatsing klim- en speeltoestellen

Onze ‘core business’ blijft het ontwerpen én fabriceren van onze unieke klim- en speeltoestellen. Bij de aanschaf van een constructie zit ook steeds de plaatsing inbegrepen. Wij doen dit met de grootste zorg zodat de constructies niet alleen stevig in de grond vast zitten maar ook zodat ze minimaal bewegen tijdens gebruik.

Totaalinrichting

Naast het leveren en plaatsen van klim- en speeltoestellen kunnen wij ook jullie partner zijn in de totaalinrichting van uw terrein. Wij verzorgen jullie grondwerk, valdempende ondergrond en alle randartikelen die nodig zijn om een mooi eindresultaat te bekomen.

Onderhoud en herstellingen van speeltuinen en onderdelen

Wij voorzien onderhoud van bestaande Klimberconstructies of speeltoestellen van andere fabrikanten. Door speeltoestellen en klimconstructies regelmatig van onderhoud te voorzien kan je de levensduur verlengen.

Omwille van verschillende redenen kunnen speeltoestellen, speeltuinen of onderdelen van speeltoestellen aan herstelling toe zijn. Denk daarbij maar aan de verschillende weersomstandigheden, vandalisme of gewoon langdurig gebruik.

Naast onderhoud maken we ook tijd voor herstellingen. Wij gaan voor jullie op zoek naar de meest geschikte en beste oplossing. We kijken daarbij niet alleen naar ons eigen gamma maar bekijken het ruimer. We gaan op zoek naar de beste oplossing!

Een bestaand speeltoestel van een andere fabrikant kan ook uitgebreid worden met elementen van Klimber.

Scroll naar boven