Verkoop

Particulier

Zijn jullie op zoek naar een uniek speel- of klimtoestel waar kinderen en/of volwassenen van jong tot oud zich op kunnen uitleven?  Of wil je een constructie waarop zowel gespeeld als getraind kan worden in jouw tuin?

Wij ontwerpen en plaatsen speel- en klimtoestellen op maat van elk gezin. Het grote voordeel van onze constructies is dat het toegankelijk is voor elk lid van het gezin, van de familie of vriendengroep.

Als wij op bezoek komen voor we een constructietekening maken of een offerte afleveren, dan luisteren wij zoveel mogelijk naar elk lid van het gezin en proberen wij het toestel zo te ontwerpen dat alle wensen vervuld zijn, hoe zot het idee ook is.

Openbaar

Zijn jullie op zoek naar een geheel origineel klim- of speeltoestel voor een wijkspeeltuin, speelplaats, restaurant of dergelijke?

Ook voor steden en gemeenten, sportdiensten, scholen, restaurants en/of cafés ontwerpen wij de meest uiteenlopende constructies. Met een speel- en/of klimtoestel van Klimber spreken jullie verschillende leeftijdsgroepen aan. De constructies kunnen gebruikt worden om op te spelen, maar evenzeer om op te trainen.

Wij gaan opnieuw op maat werken. We komen ter plaatse, bekijken de locatie, beluisteren jullie vragen en gaan aan de slag. Alle gebruikte materialen worden aangepast conform de wetgeving op speelpleinen.

Sport

Zijn jullie een startende sportclub of wil je jouw fitness- of sportaccommodatie uitbreiden met een buitensport terrein waarbij alle spiergroepen getraind en gebruikt kunnen worden? Of wil je op de speelplaats een buiten-sporthal aanleggen?

Onze op maat gemaakte klimtoestellen zijn de ideale aanvulling voor jouw project. Ze worden aangepast aan jouw doelgroep. Zo kunnen er materialen aan bevestigd worden die specifiek zijn voor jouw aangeboden sport discipline.

Wij bieden een deskundige uitleg bij alle mogelijkheden van onze constructies. Indien gewenst bieden we ook trainingen aan zodat je als trainer of leerkracht de juiste technieken kunt aanleren.

Verzending

België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken

Beste prijs/kwaliteit

Wij werken enkel met de beste materialen die de veiligheid en leeftijdsduur garandeerd

Veilige betalingen

Onze betalingen lopen veilig via de beste betalingsgateways

Scroll naar boven