Nieuwe samenwerking met Urban-sky

Vanaf 2023 gaan wij samenwerken met een Nederlands bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van onderdelen van obstakels: urban-sky obstacle design devision Europe. Wij kunnen deze onderdelen zowel in verhuur als verkoop steken. Binnen onze verhuur kunnen wij zo nog meer variëren in onze obstakel rigs en in de verkoop kunnen we de hindernissen zo nog uitdagender en veelzijdiger maken.

Urban-sky is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van obstakels voor de OCR (obstacle-run) / Ninja events en trainingslocaties. Ook zijn zij actief in de Survivalrunmarkt. Hun werkgebied strekt zich uit van Noorwegen tot aan Zwitserland. Hun klanten zijn o.a. Strong Viking, Red Bull, Harbour run en tevens leveren zij aan de Europese en Wereldkampioenschappen.

Rick urban is de oprichter van Urban-sky.

Met een achtergrond in de steigerbouw en ruime ervaring in de OCR-sport is hij in 2016 Urban-sky begonnen. Het bedrijf is opgericht vanuit zijn passie voor obstakels en constructietechniek.

Het in beweging blijven en constant zorgen voor nieuwe innovaties op het gebied van OCR heeft er voor gezorgd dat zij nu marktleider zijn op dit gebied. Naast OCR zijn zij actief in de Survivalrun en Ninja warrior sport.

Het is niet onze bedoeling om nu te beginnen met stellingbouw maar wel om de onderdelen die zij produceren te integreren in onze constructies. Eveneens kunnen wij via hen ons werkgebied uitbreiden naar het buitenland.

Picture of Eve Dewaele

Eve Dewaele

Deel dit bericht

Scroll naar boven