De voordelen van een klim- of speeltoestel van KLIMBER

Het wordt stilaan lente, het zonnetje begint te schijnen en we komen weer meer buiten. Het is de ideale periode om na te denken over een (nieuw) speeltoestel in de tuin. Veel ouders/grootouders kiezen dan voor een toestel waar standaard een glijbaan, schommel en huisje in vervat zit. Maar Klimber biedt meer dan enkel dit en om jullie daarvan te overtuigen zetten we hieronder de voordelen van een Klimber klimconstructie of speeltoestel op een rijtje:

klimberHoutsoort

  • Onze constructies zijn gemaakt uit geïmpregneerd naaldhout (grenen). Daardoor is het bestand tegen allerlei weersomstandigheden, micro-organismen en insecten. Bovendien heeft het daardoor een langere levensduur. En dan denk je: “Huh, waarom moet het zo lang meegaan? Mijn kind gaat er maar max. 10 jaar gebruik van maken…” FOUT! Dat lees je in punt 2.

Klimber Meegroeien

  • De klimconstructies/speeltoestellen zijn als het ware meegroei-toestellen: Zo hang je in het begin bijvoorbeeld een baby-schommeltje en een glijbaan, maar kan je naarmate ze ouder worden ringen bevestigen of een monkeybar en zoveel meer. Zelfs op volwassen leeftijd zullen de kinderen nog graag naar huis komen om de ‘aap’ uit te hangen. En waarom doe je dat niet samen? Zo komen we aan punt 3.

Klimber Aanpassen

  • Eenmaal de basisconstructie er staat, kan deze continu aangepast worden. Zo is het speeltoestel niet alleen voor je kinderen/kleinkinderen een speeltuin maar kan ook jij je als volwassene volledig uitleven, erop trainen of gewoon samen plezier beleven. Daag elkaar bijvoorbeeld uit om zolang mogelijk aan de monkeybar te blijven hangen of een pegbalk tot het einde vol te houden. Het zelfvertrouwen van je kind gaat zo de hoogte in!

Klimber Uitzicht

  • De klimtoestellen hebben een natuurlijke uitstraling. Waardoor ze heel mooi staan in elke tuin. Ook in een kleine tuin is er genoeg ruimte voor een Klimber speeltoestel. Op een kleine oppervlakte kunnen we namelijk heel veel verschillende uitdagingen bieden. De meeste mogelijkheden kan je zien in onze webshop.

Klimber Uniek

  • Al onze constructies zijn unieke stukken. Het zijn constructies op maat gemaakt. We gaan bij de klant thuis, bekijken de ruimte, luisteren naar wat ze precies willen en tekenen een toestel uit. Hierdoor is geen enkel klim- of speeltoestel dezelfde. Iedereen heeft dus een uniek stuk!

Klimber Van start tot finish

  • De constructies worden geleverd en geplaatst waardoor je zelf geen werk hebt om het in elkaar te knutselen. Alles wordt voor jullie gedaan. De toestellen worden stevig verankerd in de grond met beton en in een mum van tijd heb je een prachtig speeltoestel/klimtoestel in je tuin staan. https://www.klimber.be/over-ons/

Klimber Buiten spelen en trainen

  • Je bent meer buiten en speelt meer samen. Ook jij kan je als volwassene volledig laten gaan, je grenzen verleggen en nieuwe dingen uitproberen.
  • Door de combinatie van speel-, klim- en slingerobjecten zijn de kinderen aan het spelen en zonder dat ze het beseffen ook spelenderwijs aan het sporten en trainen.
  • En nog een laatste puntje: met een Klimber constructie heb je geen enkele moeite om jouw kinderen buiten te krijgen!

Nog niet overtuigd? Kom het dan zelf eens uitproberen en laat jezelf overtuigen!

Picture of Eve Dewaele

Eve Dewaele

Deel dit bericht

Scroll naar boven